Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Seriózny prístup

Solídne rokovania, ľudský prístup a snaha uspokojiť priania zákazníkov patrí k jedným z charakteristických rysov našej spoločnosti. Vo svojom obore patríme vďaka našej dlhoročnej histórii medzi jedny z najskúsenejších. S dôverou sa tak na nás môžete obrátiť - radi pomôžeme s výberom matracov, roštov, nábytku i bytových doplnkov.


Svoje sľuby a záväzky plníme s úplnou samozrejmosťou. Plniť Vaše sny nás skrátka baví!


Napriek tomu, že na trhu pôsobíme už takmer 30 rokov, stále svoj prístup a obchod inovujeme a radíme sa tak medzi moderné stabilnej firmy. Presvedčiť sa môžete nielen v našej kamennej predajni, ktorá sídli na ulici 2. mája v Zlíne, ale aj prostredníctvom nášho e-shopu.

Neobávajte sa nám zatelefonovať alebo aj za nami prísť do zlínskej predajne. Sme pripravení ochotne odpovedať na vaše otázky a pomôcť Vám s výberom.

Práve vďaka tomuto mnohoročnému serióznemu prístupu nás naši klienti radi vyhľadávajú a vracajú sa k nám, za čo im srdečne ďakujeme. Taktiež majú za svoju lojalitu aj rôzne výhody - prečo sa oplatí registrovať sa si prečítajte tu.

 

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

AKO NAKUPOVAŤ

OBCHODNÉ PODMIENKY

PRAVIDLÁ OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 


instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov