Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

O NÁS

KTO SME?


Nábytok Harmonia - predajca širokej škály nábytku, matracov a dekorácií, ktoré sa hodia do každého domova. V našom e-shope sa môžete inšpirovať kvalitným nábytkom, moderným prevedením interiérov, zábavným dizajnom detských izieb, praktickým využitím priestoru, zdravotnými matracmi alebo aj lacnými nábytkovými zostavami.

S KÝM SPOLUPRACUJEME?


Spolupracujeme s osvedčenými dodávateľmi z celého sveta, s ktorými máme dlhoročné skúsenosti. V ponuke nábytku nájdete napríklad tovar slovenskej, českej, francúzskej, tureckej, ruskej, srbskej, dánskej či poľskej výroby. Zakladáme si na tom, aby sme Vám, našim zákazníkom, vo výbere produktov dobre a odborne poradili. Našou prioritou je Vaša maximálna spokojnosť a tým aj dobré meno firmy Nábytok Harmonia s.r.o., ktorá sa neustále rozrastá a inovuje nielen v oblasti zdravého spania a bývanie, ale aj v oblasti služieb.

Zameriavame sa na kvalitných slovenských a českých výrobcov nábytku, ktorí kladú dôraz na kvalitnú výrobu a spoľahlivé materiály.

V posledných niekoľkých rokoch sme nadviazali spoluprácu s poprednými svetovými výrobcami nábytku z Francúzska a Dánska, ktorí rozširujú naše produktové rady o originálne kúsky. Našu ponuku neustále rozširujeme o nových a osvedčených dodávateľov, ktorých pre Vás starostlivo vyberáme a preverujeme.

KDE SI MÔŽETE NÁŠ TOVAR POZRIEŤ?


Napriek tomu, že na trhu pôsobíme už takmer 30 rokov, stále svoj prístup a obchod inovujeme a radíme sa tak medzi moderné stabilné firmy. Presvedčiť sa môžete nielen v našej kamennej predajni, ktorá sídli na ulici 2.května v Zlíne, ale aj prostredníctvom nášho moderného e-shopu.

Pre našich zákazníkov sa snažíme ponúkať čo najširší sortiment tovaru. Preto sa aj naše zlínska predajňa chváli najväčším výberom postelí a matracov v celom kraji. V expozícii o rozlohe 1200 m2 si snáď vyberie úplne každý. A ak nie, veľmi radi objednáme aj tovar podľa konkrétneho priania zákazníka. Tieto služby ocenia napríklad náročný zákazníci, ľudia po vážnych úrazoch chrbtice, aj pacienti dlhodobo pripútaní na lôžko či seniori. Naše mnohoročné skúsenosti, dlhodobá pozícia na trhu a bohatý výber tovaru sú zárukou komplexného a individuálneho prístupu.

V našej kamennej predajni v Zlíne si môžete vyskúšať viac ako 70 typov matracov, masívnych aj čalúnených postelí a vyše 50 typov sedačiek. Ďalej si môžete prezrieť jedálenské stoly, stoličky, obývacie zostavy a kancelárske kreslá. Na predajni rovnako ako v e-shope nájdete nábytok a matrace za rozumnú cenu. Príďte sa pozrieť do našej zlínskej predajne, radi Vás uvidíme. Pre navodenie tej správnej pohodovej atmosféry ponúkame zadarmo výbornú kávičku a niečo na zahryznutie.

 

S NÁKUPOM U NÁS VŠETKO LEN ZAČÍNA


Solídne jednanie, ľudský prístup a snaha uspokojiť priania zákazníkov patrí k jedným z charakteristických rysov našej spoločnosti. Vo svojom obore patríme vďaka našej dlhoročnej histórii medzi jedny z najskúsenejších. S dôverou sa tak na nás môžete obrátiť - radi pomôžeme s výberom matracov, roštov, nábytku i bytových doplnkov. Kladieme totiž dôraz na starostlivosť o zákazníka, a to ako počas nákupu, tak i po ňom.

 

HISTÓRIA A SÚČASNOSŤ SPOLOČNOSTI


Aby sme sa viac priblížili Vám, našim zákazníkom, založili sme v roku 2008 e-shop s detským nábytkom a doplnkami do detských izieb s názvom Eurokosik.cz. Pre veľký úspech tohto e-shopu sme nasledujúci rok 2009 vytvorili ďalší internetový obchod s matracmi Tvoje-matrace.cz. Vplyvom neustáleho rozširovania ponuky o ďalšie a ďalšie druhy tovaru sa neskôr ukázalo, že táto doména už plne nevystihuje naše zameranie, preto sme ju v roku 2017 v rámci plánovaného re-designu premenovali na Nabytek-harmonia.cz. Teraz v tomto internetovom obchode nájdete takmer všetky druhy nábytku, matracov, bytových doplnkov a ponuku neustále rozširujeme.

Zabezpečujeme výnos na poschodie a dopravu vlastnou autodopravou po celej Slovenskej a Českej republike. Našim cieľom je, aby zákazník na jednom mieste nakúpil všetko, čo potrebuje pre svoje harmonické bývanie.

Pre slovenských zákazníkov sme v minulosti prevádzkovali e-shop Spalne.eu, ktorý sme previedli na re-designovanú doménu Nabytok-harmonia.sk. Tovar rozvážame vlastnou autodopravou od roku 2009.


instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov